vrijdag 7 december 2012

water marble


Water marmer nail art ontwerp voor het water marmeren ontwerp dat we nodig hebben:
- Glas water
- Nail basis (base coat nagellak)
- Nagellak – in verschillende kleuren
- Top coat nagellak
- Spies of een chop-stick
U kunt marmeren ontwerp op een nep-nagels of op uw eigen nagels, maar zorg ervoor dat u uw nagels voorbereid voordat de procedure.

Timing is heel belangrijk, want de nagellak hardt snel op het wateroppervlak, dus zorg ervoor dat alle flessen worden geopend en klaar.
Probeer nieuwe nagellak, die niet dik of sneldrogend, maar meer kleurdoos te gebruiken. De nieuwe nagellak zal blijven aan de oppervlakte op het water, maar de oude misschien niet. Dus probeer een goede kwaliteit, nieuwe nagellak gebruik met vloeibare en zelfs consistentie. Het water moet warm zijn – niet koud, niet te warm, maar warm. Vermijd goed geventileerde ruimten, omdat de nagellak te snel opdrogen op het wateroppervlak.
http://farm6.static.flickr.com/5008/5288193428_f6169aefb1.jpg
Stappen:
Vul het glas met water, bijna tot aan de lip. Voeg de voorkeur kleuren door het plaatsen van elke druppel nagellak voorzichtig op het oppervlak van het water.
Gebruik een eetstokje, pin of naald, slepen van de ene rand naar de andere om de gewenste marmer look te creƫren. Doe het snel. Doe uw nagel of u nepnagel in het water.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgAKkg4kf8NFp7Ut_o250YzL8dew2_GU21wYZkolo2xfZojjZk4vNakuC5Fsf8I711pZfcleuzyxGQuN3cqbAN1af2A71nvecr4bc18V65o-iLVf205AHssRYgh0G_AG-zl6p-F_Oo_2Q/s1600/DSCF7205.JPG
Verwijder de overtollige nagellak, terwijl de tip is ondergedompeld.
Zodra de randen zijn schoongemaakt, verwijder de spijker uit het water. Als u dit gedaan om je eigen, natuurlijke nagels – verwijderen van overtollige lak uit de huid rond de nagels met behulp van wattenstaafje en nagellakremover.
http://vibrantdoll.com/wp-content/uploads/2011/02/China-Glaze-Poolside-Water-Marble-1-IMG_5414.jpg
Breng daarna een top coat aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten